Stue
Køkken
Badeværelse
Ejendom 1
Værelse
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Bryggers
Køkken
Terrasse
Ejendom 1
Have
Ejendom 1
Ejendom 1
Værelse
Åbent hus med tilmelding
Torsdag d. 24/10 kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus med tilmelding
Torsdag d. 24/10 kl. 10:00 - 17:00
Billeder
Plantegning
Video
Kort

Askevænget 18, Taulov, 7000 Fredericia

Askevænget 18 byder på en villa, som er både funktionel og attraktivt placeret på et roligt og lukket vænge. Med et boligareal på 149 m2 og en gennemtænkt planløsning, fordelt på 3 rummelige værelser samt to badeværelser, tilbyder denne ejendom gode forhold for en familie eller dem, som værdsætter lidt ekstra plads. 
 
Villaens placering for enden af Askevænget giver både en behagelig ro og minimal gennemkørselstrafik, hvilket sikrer en tryg og fredelig atmosfære. Beliggenheden er ydermere en af ejendommens absolutte styrker. Fra flere punkter i huset er der nemlig et skønt udsyn til Gudsø Vig, hvilket giver en sjældent set kombination af praktisk bolig og naturskønne omgivelser. 
 
Indenfor mødes man af en lys og imødekommende atmosfære, hvor alle kvadratmeter er optimalt udnyttet. De 3 værelser er rummelige og anvendelige, hvad enten man har behov for soveværelser, kontor eller noget helt tredje. Med to badeværelser er der også taget højde for den moderne families behov for plads i dagligdagens rutiner.
 
Husets stue er indrettet med et fokus på både funktionalitet og hygge, hvilket gør den til det centrale samlingspunkter i boligen. Her kan man nemt forestille sig både hverdagens yndlingsstunder og større sammenkomster med familie og venner. 
 
Askevænget 18 er derfor et sted, hvor man kan finde en ideel balance mellem boligkomfort og naturskønne omgivelser. Her er både det praktiske og det æstetiske nøje afstemt, og derfor egner huset sig til dem, som søger en velbeliggende bolig med fine muligheder og et behageligt nærmiljø.
 

Boligtype
Villa
Kontantpris
2.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
149 m2
Grundareal
1302 m2
Antal rum
4
Byggeår
1972
Ejerudgift pr. md.
1.434 kr.
Energimærke
B
Sagsnummer
2190000255

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mange tak for din tilmelding