Ejendom 1
Køkken
Badeværelse
Spisestue
Ejendom 1
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Disponibelt rum
Køkken
Stue
Stue
Værelse
Stue
Stue
Stue
Værelse
Bryggers
Garage
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Ejendom 1
Have
Ejendom 1
Ejendom 1
Nyhed
Åbent hus med tilmelding
Torsdag d. 24/10 kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus med tilmelding
Torsdag d. 24/10 kl. 10:00 - 17:00
Billeder
Plantegning
Kort

Druehaven 40, Taulov, 7000 Fredericia

På Druehaven 40 finder man en villa, der tilbyder både charme og potentiale i én enkelt pakke. Med sit areal på 116 kvadratmeter åbner boligen mulighed for moderne og funktionel familiebolig, der er åben for fortolkning. 
 
Denne villa er i den eftertragtede bydel Taulov, hvor nærheden til både natur og byliv gør det til et populært valg for mange. Områdets ro og imødekommenhed skaber de ideelle rammer for en familie, der ønsker at etablere sig og vokse. 
 
Indenfor husets fire vægge venter fire behageligt proportionerede rum, der kan tjene mange formål. Her er der plads til de voksnes private frirum, børnenes kreative kaos eller måske et arbejdshjørne, efter behov og lyst. Den åbne plan giver en fornemmelse af rummelighed, mens fleksibiliteten i rumindretningen tillader personlig tilpasning, hvilket gør mulighederne talrige. 
 
Badeværelset, villaens knudepunkt for den daglige komfort, er udformet med øje for funktionalitet og enkelhed. Det tilbyder et solidt fundament, som kan tilpasses med moderne indretninger, hvis det ønskes. 
 
Haven omkring villaen er et grønt fristed, der bærer på løftet om rolige stunder under åben himmel. Her er der potentiale for at skabe en udendørs oase, hvor sommeraftener kan nydes, og børn trygt kan lege. Den velbeliggende grund gør det også muligt at drømme om og realisere udvidelser eller ombygningsprojekter, så hjemmet kan tilpasses fremtidens behov. 
 
Ejendommens styrke ligger i dens mulighed for personliggørelse. For dem, der drømmer om at sætte deres eget præg, er dette et hus fyldt med løfter. 
 
Som helhed er villaen på Druehaven 40 et jordnært valg for dem, der søger et sted, der kan udvikles sammen med dem. Det er en mulighed for at omfavne potentialet, hvor dagens hjem kan blive morgendagens drømmehus, beliggende midt i det charmerende og eftertragtede Taulov. 
 

Boligtype
Villa
Kontantpris
1.195.000 kr.
Tjek boliglån
Boligareal
116 m2
Grundareal
854 m2
Antal rum
4
Byggeår
1979
Ejerudgift pr. md.
1.803 kr.
Energimærke
E
Sagsnummer
2190000279

Kontakt os

Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mike Villadsen Andersen
Mike Villadsen Andersen
Vælg venligst en dato
Mange tak for din besked, vi kontakter dig for at aftale nærmere
Tak for din bestilling. Du modtager dokumenterne på din mail såfremt du har bedt om det
Mange tak for dig bud, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Tak for din besked, vi vender tilbage hurtigst muligt.
Mange tak for din tilmelding